eur:
392.79
usd:
373.3
bux:
55977.01
2023. szeptember 27. szerda Adalbert
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) és az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) vezetői a Karmelita kolostorban 2023. május 31-én. A kormányfő munkaebéd keretében látta vendégül az UEFA vezetőit. A miniszterelnök mellett Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke (j) és Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke (j2).
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor fogadta az UEFA vezetőit

A miniszterelnök a karmelita kolostorban adott munkaebéden látta vendégül az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) vezetőit.

UEFA küldöttségét Aleksander Ceferin elnök vezette. A találkozón Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke is részt vett.

Az Európai Labdarúgó Szövetség delegációja a szerdai labdarúgó Európa-liga döntőre érkezett Budapestre, amelyet az AS Roma és a Sevilla vív a Puskás Arénában.

Budapest, 2023. május 31.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA elnöke (j), amikor a kormányfő munkaebéd keretében látja vendégül az UEFA vezetőit a Karmelita kolostorban 2023. május 31-én.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Orbán Viktor miniszterelnök (b) és Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség, az UEFA elnöke (j)

Címlapról ajánljuk
Szlávik János: már nem is a koronavírus a legnagyobb probléma, hanem a hosszú Covid
Aréna - nagyinterjú

Szlávik János: már nem is a koronavírus a legnagyobb probléma, hanem a hosszú Covid

Vírusok, baktériumok, paraziták: a Covid aktuális helyzetéről, az Erisről, az őszi kilátásokról beszélt a Dél-Pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője az InfoRádióban. Azt is elmondta, kiknek javasolja újabb védőoltás felvételét, s hogy várhatók-e újabb járványok. Bónusz: miért ne fürödjünk trópusi folyókban?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.27. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2023. szeptember 27. 17:52
×
×
×
×