eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Facebook/ Mathias Corvinus Collegium - Egyetemi Program/ Gyurkovits Tamas

Április végéig jelentkezhetnek a fiatalok az MCC vezetőképző programjára

A Mathias Corvinus Collegium Vezetőképző Akadémiája egy posztgraduális, interdiszciplináris képzés, melynek célja, hogy felkészítse a jövő vezetőit a rájuk váró feladatokra. A program ingyenes, sőt, ösztöndíjat is kapnak a hallgatók havi teljesítményük alapján.

A Mathias Corvinus Collegium iskolarendszeren kívüli tehetséggondozó programokat szervez az általános iskolásoktól kezdve az egyetemi diplomával rendelkezőkig. A képzési láncolat utolsó eleme a Vezetőképző Akadémia, amelynek ősszel induló évfolyamára április végéig várják a jelentkezéseket.

Túri Péter, a Vezetőképző Akadémia programigazgatója szerint a program fiatal diplomásoknak szól, akik előbb-utóbb vezetők szeretnének lenni, de még a karrierjük elején állnak, és nincs munkatapasztalatuk, vagy csak nagyon kevés. Az egyéves szuperintenzív vezetőképző program lényege, hogy felkészítse a fiatalokat a komoly vezetői feladatokra, és elsajátítsák a vezetéshez szükséges eszköztárat.

A klasszikus vezetői témákkal kapcsolatos tréningekre professzionális, tapasztalt előadókat kértek fel. Túri Péter szerint a vállalati találkozások és a beszélgetések során több tíz vállalatvezetővel, vezérigazgatóval, sportolóval, közéleti személyekkel, politikusokkal találkoznak, hogy minél több inspirációt szerezzenek, és bővítsék a látásmódjukat a hallgatók.

Emellett

az egyéni fejlesztésre is nagy energiát fordítanak.

A képzés elején egy felmérésnél a fiatalok megtapasztalhatják, melyek azok a vezetői készségek, melyekben erősek, és amelyek a vezetői munkájuk alapjait képezhetik. Ezen képességek fejlesztésével foglalkoznak egyéni és csoportos képzéseken.

"Célunk, hogy ne egyforma vezetőket képezzünk, hanem olyanokat, akik önazonosak ebben a szerepkörben, tehát tudatában vannak, hogy melyek az erősségeik és ezeken az erősségeken dolgoznak, hogy a végén ezeket tudják a mindennapi munkában hadrendbe állítani" – mondta Túri Péter, a Vezetőképző Akadémia programigazgatója.

A weboldalon azok jelentkezését várják április végéig, akik legkésőbb az őszi szemeszter kezdetekor már rendelkezni fognak diplomával.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meglepően sok gyógyszerfüggő van Csehországban, rengeteg a depressziós gyerek is

Meghaladja az egymilliót a gyógyszerfüggők száma Csehországban. Legtöbbször egyszerűen beszerezhető, legális gyógyszerek, fájdalomcsillapítók, altatók, szorongásra és depresszióra alkalmazott tabletták okoznak függőséget. Az állam tud a problémáról, mégsem tesz ellene – állítja a Kábítószer-fogyasztást és Függőségeket Vizsgáló Nemzeti Központ.

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×