eur:
391.07
usd:
366.54
bux:
68142.02
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Nyitókép: Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság/Facebook

Egy elektromos autón landolt a kocsi az ütközés után – képek

Szerda kora este kapta a riasztást a Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság, hogy a Pest vármegyei város egyik kereszteződésben két személygépkocsi ütközött, amik közül az egyik elektromos jármű.

A kiérkező egységek azzal szembesültek, hogy a Frangepán utca–Ady Endre út találkozásánál az egyik jármű a másik tetején, egy magasfeszültségű villanyoszlopnak dőlve állt meg – olvasható a Gyömrői Önkéntes Tűzoltóság közösségi oldalán.

Mint írják, a járművekben egy-egy fő utazott, őket a mentők megvizsgálták, könnyű sérülésük volt, az egyikük a helyszínen maradt a másik személyt azonban további kivizsgálásra kórházba szállították.

A kiérkező rajok a járművek áramtalanítását elvégezték. A rendőrségi helyszínelés végeztével autómentő darujának segítségével a járművet az oszlopról eltávolították, forgalmi akadályt megszüntették. A rendőrségi helyszínelés során, illetve az elszállításig az érintett szakaszon teljes útzár volt érvényben.

Az elektromos művek szakembereinek elmondása alapján a villanyoszlop nem sérült, áramkimaradás nem történt – jegyzik meg.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×