eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Torlódó járművek az M7-es autópályán Tárnoknál, miután három autó ütközött Érd térségében 2015. augusztus 7-én. A balesetben többen könnyebben megsérültek.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Torlódások a magyar autópályákon

Akadozik a forgalom az M3-ason és az M7-esen is. Frissítés: már balesetek is történtek!

Az erős tranzitforgalom miatt az M3-as autópályán Vásárosnamény felé, Budapest és Hatvan közt több helyen lelassul az előrejutás, szakaszosan torlódik a forgalom, emiatt pedig az M31-es autópályáról Vásárosnamény felé felhajtva, valamint a 3-as főúton Gödöllő és Aszód térségében is torlódás alakult ki.

Az M7-es autópályán szintén rengetegen haladnak a Balaton felé, ezért Törökbálinttól Kápolnásnyékig ugyancsak szakaszos torlódásra készüljenek.

Már balesetek is történtek:

Az M1-es autópályán, a főváros irányába, Zsámbék/Herceghalom csomópontban több jármű összeütközött. Csak a gyorsítósávot foglalják el, azonban a bámészkodás miatt torlódás alakult ki.

Az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető odalán, Kerekharaszt térségében korábban baleset történt. A sávlezárás már megszűnt, de az erős forgalom miatt óriási torlódás alakult ki. Aki teheti, a 27-es jelű Vác/Gödöllő csomóponton lehajtva Hatvanig a 3-as főúton kerülhet.

Folyamatosan frissülő információk az Útinform oldalán!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×