eur:
398.27
usd:
372.27
bux:
69536.56
2024. június 16. vasárnap Jusztin
Karácsony Gergely főpolgármester a Budapesti Tavaszi Fesztivál beharangozó sajtótájékoztatóján a Városháza Parkban 2022. április 8-án. A fesztivált április 29. és május 15. között a főváros mintegy száz helyszínén rendezik meg  százhetven programmal.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Karácsony Gergely Zuglóban eladott, a II. kerületben vett egy lakást

A főpolgármester vagyonnyilatkozata is nyilvános.

Eladta zuglói házát, és megvette azt a 97 négyzetméteres II. kerületi lakást, amit korábban a családjával bérelt 2021 óta – írta Karácsony Gergely friss vagyonnyilatkozata alapján a 24.hu. A 2022-ben vásárolt lakásnak Karácsony felerészben a tulajdonosa.

Megvan még a szintén felerészben tulajdonolt sóstói üdülője, melyet még 2020-ban vásárolt a politikus. Autó nincs a főpolgármester nevén, banki tartozása 30 millióról 30 millió 300 ezerre nőtt. Magánszemélynek is tartozik 9 millióval, ez a tavalyihoz képest 5,3 millióval több.

Lakástakarékpénztári megtakarítása is emelkedett, ez az összeg már 2,3 millióra rúg. Bankszámláján bevallása szerint egymillió forint van.

Címlapról ajánljuk

időjárás
Irány a vízpart!

Közeledik Magyarország első idei hőhulláma, kapunk egy kis kóstolót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.17. hétfő, 18:00
Fürjes Balázs a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagja
Gyulay Zsolt a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke
Vadonatúj békejavaslat érkezett, kiverheti a biztosítékot Putyinnál egy új tervezet – Háborús híreink vasárnap

Vadonatúj békejavaslat érkezett, kiverheti a biztosítékot Putyinnál egy új tervezet – Háborús híreink vasárnap

Tegnap Emmanuel Macron francia elnök kijelentette, hogy ki kell szélesíteni az ukrajnai békefolyamatban résztvevő országok körét, míg Giorgia Meloni olasz kormányfő a G7-országcsoport nevében arra szólított fel, hogy a nyári párizsi olimpia idejére világszerte szüntessék be a harcokat a háborús övezetekben. Eközben az is kiderült, hogy az unió tagállamai egyelőre nem vesznek részt közvetlenül az 50 milliárd dolláros ukrajnai hitelben, amelyet a G7 csoport a befagyasztott orosz vagyonból származó bevételekből finanszírozna.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×