eur:
396.36
usd:
370.72
bux:
70378.92
2024. június 23. vasárnap Zoltán
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő (j2) fogadja Gyulay Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnökét (b2) a Karmelita kolostorban 2022. november 25-én. A megbeszélés aktualitását a MOB következő napra meghirdetett közgyűlése adta, amelyen a szervezet jövő évi terveiről, valamint néhány vezető tisztség betöltéséről is döntenek.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Gyulay Zsoltnak jelenése volt a közgyűlésük előtt a Karmelita kolostorban

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban fogadta Gyulay Zsoltot, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökét

Az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke tájékoztatta erről. A megbeszélés aktualitását a MOB szombatra meghirdetett közgyűlése adta, amelyen a szervezet jövő évi terveiről valamint néhány vezető tisztség betöltéséről is döntenek.

Orbán Viktor és Gyulay Zsolt megbeszélésén áttekintették a legfontosabb 2023. évi sporteseményeket, az Új Nemzeti Sportfejlesztési Programot, és a nemzeti sportmúzeum létrehozásával kapcsolatos elképzeléseket - közölte Havasi Bertalan.

Címlapról ajánljuk
Marco Rossi: Egy hajóban evezünk

Marco Rossi: Egy hajóban evezünk

Este kilenctől Stuttgartban, Skócia ellen játssza harmadik csoportmérkőzését a magyar válogatott a 2024-es Európa-bajnokságon. A továbbjutási remények csak győzelemmel éltethetők tovább. De mire lehet számítani Marco Rossi válogatottjától második stuttgarti mérkőzésén?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.24. hétfő, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanár
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×