eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A férfiak is figyeljenek egészségükre! (x)

Kedvezmények a Budai Egészségközpontban férfiak számára novemberben.

A férfiak hajlamosak kisebb figyelmet fordítani az egészségükre, kevésbé veszik komolyan a panaszokat, illetve a megelőzés fontosságát. A Budai Egészségközpont minden év novemberében erre a problémára hívja fel a figyelmet, ezért több szakrendelés esetében kedvezményeket biztosít a férfi páciensek számára és számos hasznos tartalmat oszt meg online felületein a témában.

A férfi egészséghónap jelentősége

A férfiaknál a tüdőrák, a prosztatarák, a végbélrák (a vastagbélrákkal együtt), a májrák és a húgyhólyagrák egyaránt a leggyakoribb rákos megbetegedések közé tartozik. Mivel a tünetek gyakran csak előrehaladott állapotban jelennek meg, ezért a szűrővizsgálatok jelentősége kiemelkedő abban, hogy időben felismerjük a daganatos elváltozásokat, így javítva a kezelési, gyógyítási folyamatok eredményességét.

A férfitest egyik legkényesebb pontja

A prosztata folyamatosan alakuló szövet, változása során létrejöhetnek jó, de akár rosszindulatú sejtek is, ezért a negyven év feletti férfiaknak évente javasolt rákszűrésre menni. A prosztata mintegy körbeveszi a húgycsövet, és a daganat kezdetben nem okoz tüneteket, de növekedése által vizelési nehézségeket okozhat. Később, előrehaladott állapotban betörhet a húgyhólyagba vagy a húgycsőbe, így véres vizeletet, véres ondót, gáti, keresztcsonti, deréktáji fájdalmakat okozhat. Az általános daganattünetek mellett gyengeség, fogyás, vérszegénység is jelentkezhetnek.

Ne halogassuk az orvos felkeresését!

A szűrővizsgálatok mellett természetesen nagy jelentősége van annak is, hogy enyhe panaszok esetén is felkeressük a megfelelő orvost, ne halogassuk a vizsgálatokat addig, amikor már komolyabb fájdalmak, szövődmények vannak. A Budai Egészségközpont novemberi kampánya kiváló lehetőséget nyújt, hogy a férfiak kedvező áron, modern, jól felszerelt magánegészségügyi környezetben, tapasztalt szakemberek rendelésén vegyenek részt egészségük megőrzése érdekében.

Jelentkezzen be a +36 1 489-5200 telefonszámon!

További információk a www.bhc.hu-n.

(x)

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×