eur:
390.62
usd:
364.34
bux:
68293.32
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti

Vádemelés a kalocsai kényszervallató ellen

Egy vascsővel próbálta szóra bírni az áldozatát a börtönből szabadult férfi.

Jelenleg is letartóztatásban van az a 45 éves férfi, aki a gyanú szerint bezárta unokaöccsét a garázsba, leültette egy székre és vascsővel bántalmazta, hogy vallomást csikarjon ki belőle -írja a police.hu

Egy helybéli nő tett bejelentést szeptember végén, a Kalocsai Rendőrkapitányságon, hogy az élettársát bántalmazta és kifosztotta a rokona.

A sértett a rendőröknek elmondta, hogy nagybátyja aznap délután áthívta magához és garázsrendezésre hivatkozva becsalta a melléképületbe, majd rázárta annak ajtaját. Ezután faggatni kezdte, hogy felesége kivel szűrte össze a levet, amíg ő börtönben volt, de a rokon nem tudott válaszolni a kérdésre. Nagybátyja ekkor ingerült lett, leültette őt egy székre és megfenyegette, hogyha nem mondja el, amit hallani szeretne, akkor elássa őt a kertbe. A férfi a telefonját is elővette és követelte unokaöcsétől, hogy mondja a kamerába a szeretők névsorát. Az ijedt rokon továbbra sem volt együttműködő, ezért vascsővel lábon vágta, majd arcon ütötte vallatója. A sértettben ekkor tudatosult, hogy nincs választása, ezért eleget tett zsarolója kérésének. A bántalmazó ezután az ajtóhoz rángatta, majd kihajította rajta a sértettet.

A férfi csak ekkor vette észre, hogy az incidens során kiesett zsebéből a tárcája, benne a pénzével és az irataival. Azonban hiába kérte rokonától, hogy adja vissza az értékeit, nem járt sikerrel. A kalocsai rendőrök pár órán belül elfogták és őrizetbe vették a 45 éves helybéli férfit. A gyanúsítottat kifosztás bűntett miatt kihallgatták a nyomozók. A férfi jelenleg is letartóztatásban van. A nyomozást a napokban befejezték a rendőrök és vádemelést javasolnak.

Címlapról ajánljuk
Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Ügyészségi nyomozás kezdődött az Osztrák Szabadságpárt jelenlegi és korábbi vezetői ellen

Korrupció gyanújával nyomozást indított a bécsi gazdasági ügyészség az ellenzéki Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) jelenlegi elnöke, Hebart Kickl és két volt pártelnök, az egykori alkancellár, Heinz-Christian Strache, valamint az elnöki székben őt váltó Norbert Hofer, korábbi közlekedési miniszter ellen. Azzal gyanúsítják őket, hogy sajátos hirdetési ügyletet kötöttek Wolfgang Fellner médiavállalkozóval, aki ellen ugyancsak folyik a vizsgálat, mégpedig vesztegetés, vesztegethetőség, továbbá hűtlen kezelés gyanújával.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.30. kedd, 18:00
Szánthó Miklós
az Alapjogokért Központ főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×