eur:
394.92
usd:
365.46
bux:
70237.82
2024. június 13. csütörtök Anett, Antal
Személygépkocsi, amely egy benzinkút kávézójába hajtott a XI. kerületi Balatoni úton 2021. augusztus 2-án. A balesetben senki nem sérült meg.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

A kirakatüvegen keresztül ment a kávézóba – képek

A balesetben az alkohol is szerepet játszott.

A vádirat szerint egy nő 2021. augusztus 2-án, délután, a XI. kerületben, ittasan vezetett, amikor a Balatoni úton lévő benzinkútnál elvesztette az uralmát a gépjármű felett és a benzinkút kirakatüvegén keresztül a kávézó részbe hajtott. Szerencsére senki nem sérült meg – olvasható a Fővárosi Főügyészség közleményében.

A vádlott a cselekményt megelőzően alkoholt fogyasztott.

A nővel szemben a helyszínre érkező járőrök intézkedtek, majd őt az illetékes rendőrkapitányságra előállították.

Budapest, 2021. augusztus 2.
Személygépkocsi, amely egy benzinkút kávézójába hajtott a XI. kerületi Balatoni úton 2021. augusztus 2-án. A balesetben senki nem sérült meg.
MTI/Mihádák Zoltán
Személygépkocsi, amely egy benzinkút kávézójába hajtott a XI. kerületi Balatoni úton 2021. augusztus 2-án. A balesetben senki nem sérült meg. MTI/Mihádák Zoltán

A Budapesti XI. és XXII. Kerületi Ügyészség az 51 éves nőt ittas állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádolja.

Budapest, 2021. augusztus 2.
Eltávolítanak egy személygépkocsit, amely egy benzinkút kávézójába hajtott a XI. kerületi Balatoni úton 2021. augusztus 2-án. A balesetben senki nem sérült meg.
MTI/Mihádák Zoltán
Eltávolítanak egy személygépkocsit, amely egy benzinkút kávézójába hajtott a XI. kerületi Balatoni úton 2021. augusztus 2-án. A balesetben senki nem sérült meg. MTI/Mihádák Zoltán

A kerületi ügyészség arra tett indítványt a vádiratban, hogy a bíróság az ügyben tárgyalás mellőzésével hozzon érdemi döntést, a nővel szemben büntetővégzéssel pénzbüntetést szabjon ki, továbbá határozott időre tiltsa el a közúti járművezetéstől.

Címlapról ajánljuk

A NATO nukleáris képességeiben is változás jön Jens Stoltenberg szerint

Magyarországi látogatása után szerda este már Brüsszelben tartott sajtótájékoztatót a NATO főtitkára, mielőtt a tagállamok védelmi miniszterei egyeztetésbe kezdenek a júliusi NATO-csúcsra. A jövőt vázolva kulcsfontosságú témákról ejtett szót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.13. csütörtök, 18:00
Szalai Ádám
a magyar labdarúgó-válogatott korábbi csapatkapitánya
Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Itt a várva várt kamatdöntés - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat!

Kedvezőtlen hangulatban telt a kereskedés ma reggel Ázsiában, ezt követően azonban Európában emelkedtek a tőzsdék. A délutáni amerikai inflációs adatok pozitív meglepetést okoztak: havi és éves alapon is kisebb volt a fogyasztói árak növekedésének üteme az Egyesült Államokban. Az inflációval azonban még nem ért véget a mai nap, ugyanis este 8-kor jött a Fed kamatdöntése, ahol a várakozásoknak megfelelően az amerikai jegybank nem változtatott az irányadó kamaton. A piacok a jegybankelnök Jerome Powell szavaira figyelnek: a ma délutáni inflációs adatok közlését követően a kamatdöntés tekintetében valamivel egyértelműbbé vált a kép, a szeptemberi kamatcsökkentés esélye megnőtt, a jegybankelnök azonban jelezte, hogy idén már csak egy kamatvágásra lehet számítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×