eur:
393.09
usd:
367.1
bux:
65939.26
2024. április 24. szerda György

Vállalkozónők, figyelem! (x)

Október 9-ig még lehet jelentkezni a „Dobbantó MKB Bank – pénzügyekről nőknek” program legújabb kompetenciafejlesztő tréningjére, amelynek célja, hogy bővítse a női vállalkozók üzleti ismereteit.

A több mint 10 éves múltra visszatekintő „Dobbantó MKB Bank – pénzügyekről nőknek” program célja, hogy a magyar tulajdonú női vállalkozások vezetőinek gazdasági szerepvállalását a társadalomban betöltött szerepükhöz hasonló magaslatokba emelje azáltal, hogy üzleti téren a sajátosságaiknak megfelelő támogatásban részesíti őket. A képzést a vállalkozásfejlesztés hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítványa valósítja meg az MKB Bank pénzügyi szakértőinek bevonása mellett.

Mit nyújt a Dobbantó tréning?

A vállalkozói kompetenciafejlesztő képzés során a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek. A 20 fős csoportban hat hétre leosztott 12 napon, összesen 90 órában zajló képzést elvégzők tapasztalati úton sajátíthatják el a vállalkozásvezetéshez szükséges legfontosabb készségeket, zárásképp pedig a tréning szakemberei által véleményezett, kész üzleti tervekkel távozhatnak. A képzés helyszíne Budapest, a SEED Alapítvány második kerületi központja (SEED Bázis – Budapest, II. Szépvölgyi út 98.).

A 2022. őszi Dobbantó tréning október 17-én indul, amelyre minden vállalkozó szándékú hölgy jelentkezését várják a szervezők, legyen szó már működő vállalkozással rendelkezőkről vagy olyanokról, akik szeretnének egy vállalkozást elindítani. Jelentkezni a SEED Alapítvány honlapján keresztül, ide kattintva lehet 2022. október 9-ig. A képzés piaci ára 400.000 forint, amelyhez mindössze bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérünk tőletek, a további költségeket az MKB Bank finanszírozza.

További részletek és izgalmas tartalmak a Dobbantó program web- és Facebook-oldalán egyaránt olvashatók.

(x)

Címlapról ajánljuk

Závecz: a Fidesz és még öt erő szerezhet EP-mandátumot

Tovább csökkent a Fidesz támogatottsága, de április első felében még így is a választók negyede mellette volt; Magyar Péter pártjának EP-listája a harmadik helyen áll – derül ki a Závecz Research Intézet friss méréséből. A részletekről az InfoRádió Závecz Tibort kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×