INFORÁDIÓ
2022. december 1. csütörtök
Elza

vállalkozásfejlesztés

mkb

nők

képzés

Vállalkozónők, figyelem! (x)

Vállalkozónők, figyelem! (x)

Támogatott tartalom

Október 9-ig még lehet jelentkezni a „Dobbantó MKB Bank – pénzügyekről nőknek” program legújabb kompetenciafejlesztő tréningjére, amelynek célja, hogy bővítse a női vállalkozók üzleti ismereteit.

A több mint 10 éves múltra visszatekintő „Dobbantó MKB Bank – pénzügyekről nőknek” program célja, hogy a magyar tulajdonú női vállalkozások vezetőinek gazdasági szerepvállalását a társadalomban betöltött szerepükhöz hasonló magaslatokba emelje azáltal, hogy üzleti téren a sajátosságaiknak megfelelő támogatásban részesíti őket. A képzést a vállalkozásfejlesztés hazai szakértője, a SEED Kisvállalkozás-fejlesztési Alapítványa valósítja meg az MKB Bank pénzügyi szakértőinek bevonása mellett.

Mit nyújt a Dobbantó tréning?

A vállalkozói kompetenciafejlesztő képzés során a résztvevők az üzleti sikerek eléréséhez nélkülözhetetlen marketing, menedzsment, adózási, és forrásteremtési ismereteket szereznek. A 20 fős csoportban hat hétre leosztott 12 napon, összesen 90 órában zajló képzést elvégzők tapasztalati úton sajátíthatják el a vállalkozásvezetéshez szükséges legfontosabb készségeket, zárásképp pedig a tréning szakemberei által véleményezett, kész üzleti tervekkel távozhatnak. A képzés helyszíne Budapest, a SEED Alapítvány második kerületi központja (SEED Bázis – Budapest, II. Szépvölgyi út 98.).

A 2022. őszi Dobbantó tréning október 17-én indul, amelyre minden vállalkozó szándékú hölgy jelentkezését várják a szervezők, legyen szó már működő vállalkozással rendelkezőkről vagy olyanokról, akik szeretnének egy vállalkozást elindítani. Jelentkezni a SEED Alapítvány honlapján keresztül, ide kattintva lehet 2022. október 9-ig. A képzés piaci ára 400.000 forint, amelyhez mindössze bruttó 40.000 forint hozzájárulást kérünk tőletek, a további költségeket az MKB Bank finanszírozza.

További részletek és izgalmas tartalmak a Dobbantó program web- és Facebook-oldalán egyaránt olvashatók.

(x)

A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018