eur:
393.75
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Shot of a doctor using cotton swab while doing coronavirus PCR test at the hospital. Doctor laboratory assistant takes swab from nose of sick patient. Unrecognizable doctor with protective glove taking coronavirus sample from female patients nose.
Nyitókép: VioletaStoimenova/Getty Images

Így terjedt a koronavírus az egyes megyékben

Kiszámolták az elmúlt egy hét népességarányos fertőzéses esetszámait.

A szerdán közölt heti összesítésű koronavírus-adatok szerint két hétnyi emelkedés után 7 százalékkal csökkent a heti esetszám. Az adatok szerint hat megyében és Budapesten romlott a helyzet.

A Portfolio ismét térképre rakta, melyik megyében regisztrálták egy hét alatt a legtöbb fertőzést népességarányosan. Baranya, Tolna és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye áll az élen az új fertőzöttek számában. Baranya már nagyon régóta ott van az elsők között (a legtöbbször az első helyen).

Hét megyében nőtt, tizenkettőben és Budapesten csökkent az esetszám a múlt héten. A legnagyobb mértékben Veszprém és Vas megyében ugrott meg az esetszám, a csökkenésben pedig Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye áll az élen.

Forrás: Portfolio
Forrás: Portfolio

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×