eur:
395.36
usd:
366.65
bux:
65365.8
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Police.hu

Rajzolt a piliscsabai rendőr - nagy lett a visszhang

A magyar nyelv "bűnösen" is különleges: a rajzolni ige a zsebmetszők tevékenységére is vonatkozhat. De ha egy rendőr rajzol, abból csak jó sülhet ki, és még a begipszelt tinnyei gyermek is boldogan mosolyog.

Egy tinnyei édesanya kért segítséget az egyik legnagyobb közösségi médiafelületen: kislánya, Liza eltörte a karját és különleges emberek aláírásaival akarják vidámabbá és elviselhetőbbé tenni balesete következményeit.

Az általános elvárást Liza akként szűkítette, hogy anyukájának többek között egy kedves rendőr bácsi után is kutatnia kellett a speciális kérésnek megfelelően. Nem sokáig.

A villámgyorsan terjedő poszt eljutott Huber András főtörzsőrmesterhez, a terület körzeti megbízottjához.

A kérés teljesítése nem sokat váratott magára, augusztus 12-én ellátogatott a törött karú kislányhoz. Nemcsak a természetesen kék aláírását és a mellé rajzolt rendőrautót hagyta ott, hanem egy kis ajándékot is Lizának és öccsének.

A police.hu ezt üzeni: "mielőbbi gyógyulást kívánunk, Liza!"

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

Sorra válnak meg a külföldiek a Velencei-tó melletti ingatlanjaiktól

A Velencei-tó környéke viszonylag könnyen vészelte át a lakáspiac tavalyi ledermedését. Nagy szerepe lehet ebben annak, hogy a tó partjára már nem elsősorban üdülőhelyként, hanem egy tiszta, békés, ám mégis nagyvárosközeli lakóövezetként tekintenek az otthont keresők. A külföldi ingatlantulajdonosok viszont most egyértelműen az eladói oldalon jelennek meg - derül ki az OTP Ingatlanpont szakembereinek tapasztalataiból.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×