eur:
393.84
usd:
367.76
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
Nyitókép: BKK

Online konzultáció indul a pesti alsó rakpart lezárásáról

A fővárosi vállalkozók véleményét gyűjti a BKIK, mert nem tetszik neki a főváros terve.

Online konzultációt indít a pesti alsó rakpart lezárásáról a fővárosi vállalkozók körében a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara (BKIK). A szervezet osztja a Magyar Autóklubnak a pesti alsó rakpart végleges lezárását ellenző véleményét, mert a szakemberek szerint annak végleges lezárása tovább ronthatja a budapesti autós közlekedést.

A főváros egyes részeinek megközelítése gépjárművel jelenleg is komoly nehézséget jelent az adott területen működő vagy ott szolgáltatást nyújtó vállalkozásoknak - írta közleményében a BKIK, megjegyezve: a jármű egyes lakossági szolgáltatóknak - például szerelőknek, építési vállalkozóknak, kiskereskedelmi áruszállítóknak - nélkülözhetetlen munkaeszközeik vagy árucikkeik célba juttatásához.

A BKIK az online konzultáció után egyeztetést kíván folytatni a tapasztalatokról a főváros vezetésével - olvasható a közleményben.

Karácsony Gergely főpolgármester április 13-án jelentette be, hogy a Lánchídtól délre teljesen autómentes lesz a pesti alsó rakpart. A Magyar Autóklub erre reagálva közölte: elutasítja az észak-déli közlekedési folyosóként használt pesti alsó rakpart Lánchíd és Erzsébet híd közötti szakaszának végleges lezárását.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×