eur:
392.81
usd:
366.15
bux:
66822.17
2024. április 25. csütörtök Márk
Kövér László, az Országgyűlés elnöke.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Megalakult a Fidesz országgyűlési képviselőcsoportja is

A 117 fős kormánypárti frakció a csütörtöki alakuló ülésen egyhangúlag döntött arról, hogy Kövér Lászlót jelöli az Országgyűlés elnöki tisztségére.

A Fidesz-frakció az MTI-nek küldött közleményben azt írta: a Ház törvényalkotásért felelős alelnöki posztját Hende Csaba, országgyűlési alelnöki tisztséget Jakab István és Lezsák Sándor tölthet be a következő ciklusban.

A Fidesz-frakció - szintén egyhangú szavazással - újból frakcióvezetővé választotta Kocsis Mátét. A frakcióvezető-helyettesi tisztségeket Vitályos Eszter, Selmeczi Gabriella, Kubatov Gábor pártigazgató, Balla György frakcióigazgató és Ovádi Péter tölti be.

Budapest, 2022. április 28.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke (b) és Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője aláírja az országgyűlési képviselői esküokmányt az Országgyűlés Irodaházában 2022. április 28-án.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is aláírta csütörtökön az országgyűlési képviselői esküokmányt az Országgyűlés Irodaházában 2022. április 28-án. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×