eur:
393.63
usd:
364.56
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai a VII. kerületi Szövetség utca egyik lakóházánál 2016. október 28-án, miután bejelentés érkezett arról, hogy egy lakónál fegyvert vagy annak utánzatát látták. A TEK munkatársai az ingatlanban elfogtak két férfit, akiket átadtak a kerületi rendőrkapitányság beosztottjainak. Az elsődleges adatok szerint a férfiaknál airsoft-, vagyis szabadidős célú, műanyag golyót kilövő fegyver volt.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Részegen felhívta a TEK-et, hogy elmesélje, kiket fog „elpusztítani”

A Bajai Járási Ügyészség közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt emelt vádat.egy férfi ellen, aki 2021 júniusában.

A vádirat szerint a bajai férfi 2021. június 20-án, délután, ittas állapotban felhívta a Terrorelhárítási Központ ügyeletét az általa használt mobiltelefonról. A több mint ötperces hívás során olyan kijelentéseket tett, amelyekkel valótlanul közveszéllyel járó események bekövetkezésével fenyegetett.

A férfi a diszpécserrel egyebek mellett közölte, hogy pénzért fegyvereket fog beszerezni, és azokkal kivégzéseket fog rendezni. Azzal fenyegetőzött, hogy drogfogyasztókat és más bűnözőket fog „elrendezni”, leszámol velük.

Azt is közölte, hogy ha nem tartóztatják le, akkor „mindenre támad, ami mellé jön”, bűnözőket fog elpusztítani, illetve a bűnözők családtagjait is fenyegette – írja az ugyeszseg.hu.

A szabadlábon védekező vádlottat a járási ügyészség közveszéllyel fenyegetés bűntettével vádolja. Az ügyész a bűncselekményt beismerő férfivel szemben felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta. A vádlott bűnösségéről a Bajai Járásbíróság fog dönteni.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×