eur:
396.22
usd:
369.81
bux:
70520.76
2024. június 25. kedd Vilmos
A Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai a VII. kerületi Szövetség utca egyik lakóházánál 2016. október 28-án, miután bejelentés érkezett arról, hogy egy lakónál fegyvert vagy annak utánzatát látták. A TEK munkatársai az ingatlanban elfogtak két férfit, akiket átadtak a kerületi rendőrkapitányság beosztottjainak. Az elsődleges adatok szerint a férfiaknál airsoft-, vagyis szabadidős célú, műanyag golyót kilövő fegyver volt.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Részegen felhívta a TEK-et, hogy elmesélje, kiket fog „elpusztítani”

A Bajai Járási Ügyészség közveszéllyel fenyegetés bűntette miatt emelt vádat.egy férfi ellen, aki 2021 júniusában.

A vádirat szerint a bajai férfi 2021. június 20-án, délután, ittas állapotban felhívta a Terrorelhárítási Központ ügyeletét az általa használt mobiltelefonról. A több mint ötperces hívás során olyan kijelentéseket tett, amelyekkel valótlanul közveszéllyel járó események bekövetkezésével fenyegetett.

A férfi a diszpécserrel egyebek mellett közölte, hogy pénzért fegyvereket fog beszerezni, és azokkal kivégzéseket fog rendezni. Azzal fenyegetőzött, hogy drogfogyasztókat és más bűnözőket fog „elrendezni”, leszámol velük.

Azt is közölte, hogy ha nem tartóztatják le, akkor „mindenre támad, ami mellé jön”, bűnözőket fog elpusztítani, illetve a bűnözők családtagjait is fenyegette – írja az ugyeszseg.hu.

A szabadlábon védekező vádlottat a járási ügyészség közveszéllyel fenyegetés bűntettével vádolja. Az ügyész a bűncselekményt beismerő férfivel szemben felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta. A vádlott bűnösségéről a Bajai Járásbíróság fog dönteni.

Címlapról ajánljuk

Csoboth Róbert fiáról, Kevinről: erre a gólra vártam tőle 18 éven keresztül

Csoboth Kevin soha nem fogja tudni azt mondani, hogy én mint szülő nem tettem érte meg mindent – mondta az InfoRádióban az édesapa. Csoboth Róbert beszélt fia pályafutásának kezdetéről, a nehézségekről és arról is, hogy a skótok elleni gól milyen kapukat nyithat meg előtte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×