INFORÁDIÓ
2022. január 16. vasárnap
Gusztáv

gumiabroncs

vandalizmus

rongálás

16 ezer forintos bocsánatkéréseket postázott a budaörsi gumirém

16 ezer forintos bocsánatkéréseket postázott a budaörsi gumirém

Infostart

Feladóvevényen üzent egykori áldozatainak a kamaraerdei rongáló.

2019-ben a Budaörsi Infó írt először arról, hogy a Kamaraerdőben, több utcában az autók kerekét leengedték, kivágták vagy kiszúrták. A gumiszurkáló karácsonykor is aktivizálta magát, viszont talán éppen emiatt sikerült is elkapni. Az elmúlt hetekben meglepő fordulat történt az ügyben.

A gumiszurkálót 2019. december 25-én este fogták el a rendőrök. Az elkövető igazoltatásakor az is kiderült, hogy az osztrák társszervek tartózkodási hely megállapítása miatt körözik, valamint a törökbálinti lakásában megtartott kutatás során az egyenruhások több lőfegyvert, és az ahhoz tartozó lőszereket is lefoglaltak.

A rendőrök a 68 éves férfit a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki. Vele szemben az eljárást a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt folytatja.

Police.hu
Police.hu

A kamaraerdeiek meg is nyugodtak egy időre, hiszen nem volt azóta hasonló eset a környéken. Viszont az elmúlt hetekben húsz-harminc ott lakó érintett gépkocsi-tulajdonosnak hozott a postás 16 ezer forintot. A közlemény rovatban csak annyi állt: „Bocsánat”.

A Bors értesülései szerint a feladó a budaörsi rém. Kiderült, hogy az elkövető az egyik közeli kórházban betegápolóként dolgozott, és valószínűleg innen szerezhette az orvosi eszközöket, melyekkel kiszúrta az autók kerekeit.

Police.hu
Police.hu

A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rongálás és lőfegyverrel- vagy lőszerrel visszaélés bűncselekmény elkövetése miatt indított eljárást, ami mára már bírósági szakaszba lépett. A bíró pedig kötelezte a férfit az okozott kár megtérítésére. Ezt kapták most készhez a budaörsi autósok – teszi hozzá a Budaörsi Infó.

Nyitókép: Facebook
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018