eur:
392.14
usd:
366.51
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke nyilatkozik a párt eredményváró rendezvényén a Teleki Blanka utcai irodájuk előtt az EP-választás napján, 2019. május 26-án.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Önálló listával, nem Márki-Zay Péterékkel indul a Kétfarkú Kutya Párt

Egyelőre 85 egyéni jelöltjük van, 5-6 parlamenti mandátumra számítanak.

Önállóan indul a Kovács Gergely vezette párt a jövő évi parlamenti választásokon. Márki-Zay Péter, az előválasztáson részt vevő hat ellenzéki párt közös miniszterelnök-jelöltje képviselői helyet ajánlott a Kétfarkú Kutya Pártnak, ha nem indulnak külön a választáson - derült ki a napokban az ATV-ben.

Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt elnöke elmondta, hogy bár szimpatizál Márki-Zay Péterrel, nem látja, hogy leváltotta volna az ellenzéket, mögöttük viszont valós szavazói igény van.

Ha mindenki, aki minket szeret, ránk szavaz, lesz 5-6 képviselő a parlamentben, aki nem a Fidesz – szögezte le Kovács Gergely annak kapcsán, miért éri meg őket támogatni.

Hivatalosan Márki-Zay Péteren kívül nem kereste őket más párt. Azt is elmondta, hogy Márki-Zay-jal nincs baja, hanem az MSZP-vel, a DK-val és a Jobbikkal, ha esetleg velük szemben kellene együttműködni, arra lenne nyitottság.

A jelöltállítás kapcsán elmondta, hogy 85 helyen van jelöltjük – közölte, hogy nem a jelölt találás a legnehezebb, hanem csapatot építeni mellé.

A parlamentben, ha bejutnak, szövetséget nem akarnak kötni senkivel; ahhoz hasonlóan akarnak működni, mint ahogy jelenleg az önkormányzatokban teszik.​

(A nyitóképen: Kovács Gergely, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnöke nyilatkozik a párt eredményváró rendezvényén a Teleki Blanka utcai irodájuk előtt az EP-választás napján, 2019. május 26-án.)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Pattantak az amerikai tőzsdék a gyorsjelentések hátán

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezett itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések vannak a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentettek. A magyar piacon az OTP-re figyeltek elsősorban a befektetők, ma tartotta közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mondott Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. Amerikában a pozitív gyorsjelentési szezon lendítette fel a hangulatot. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×