eur:
384.65
usd:
353.63
bux:
69834.31
2024. május 28. kedd Csanád, Emil

Teherautó gázolt halálra biciklist zebrán Budakeszin

A Fő utca és a Kossuth Lajos utca sarkán történt a tragédia.

Kijelölt gyalogátkelőhelyen gázolt el egy kerékpárost egy teherautó Budakeszin, a biciklis meghalt – közölte Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint a baleset a Fő utca és a Kossuth Lajos utca sarkán történt.

Címlapról ajánljuk

N. Rózsa Erzsébet az Arénában: akár meglepő változások is lehetnek a legfőbb iráni vezetésben

Valószínűleg komoly harcok zajlanak a háttérben, hogy ki legyen a következő ajatollah, több forgatókönyv is elképzelhető – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, aki arról is beszélt, hogy egyre nehezebb helyzetbe kerül az izraeli miniszterelnök azzal, hogy nem áll elő kész tervvel a gázai konfliktus lehetséges lezárását illetően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
Komoly gond van Európa űrnagyhatalmi terveivel

Komoly gond van Európa űrnagyhatalmi terveivel

Az Európai Űrügynökséget (ESA) egyre jobban bírálják, hogy hagyjon fel a jelenlegi támogatási politikájával, amely az egyes űrprogramokba való befektetéseik arányában ítéli oda a szerződéseket az országoknak. Philippe Baptiste, a francia CNES űrügynökség vezetője arra figyelmeztetett, hogy ez a rendszer egy „méreg”, amelyen az ESA-nak változtatnia kell, különben az EU-források elvesztését kockáztatja – írja a Financial Times.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×