eur:
389.38
usd:
363.66
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Pixabay

Ez már a kora ősz, de lesz még rosszabb is

A jövő hét közepén újabb hidegfront hozhat még hűvösebbet. De addig se lesz túl sok napsütés.

Vasárnap sok lesz a felhő, csak rövid napos időszakokra van kilátás. Elszórtan esőre, záporokra, helyenként zivatarokra is számítani kell. Elsősorban a Dunántúlon és északon élénk, olykor erős lehet az északi-északnyugati szél. Délután 18-24 fok között alakul a hőmérséklet - írja az időkép.hu.

Hétfőn változóan napos-felhős időre számíthatunk, főként északon, északkeleten és északnyugaton elszórtan átmenetileg egy-egy zápor, esetleg zivatar is kialakulhat. Többfelé élénk, erős lökések kísérhetik a nyugatias szelet. Reggelre helyenként pára, köd képződhet. Délután 19-24 fokot mérhetünk.

Kedden is gyakran megnövekedhet a felhőzet, elszórtan zápor, zivatar is kialakulhat. Élénk, erős lesz a nyugati szél. 18 és 26 fok közé melegedhet a levegő, délen lesz melegebb az idő.

Szerdán egy hidegfront hozhat újabb záporokat, zivatarokat, valamint élénk, erős, helyenként viharos északnyugati szelet. Pár fokkal tovább mérséklődik a nappali felmelegedés is.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×