eur:
393.79
usd:
367.73
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
A Köztársasági Elnöki Hivatal (KEH) Sajtóigazgatósága által közreadott képen Áder János köztársasági elnök (k), mellete Bordás Gábor (b), akit 2021. augusztus 1-jei hatállyal a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkárává nevezett ki az államfő, jobbról Biró Marcell, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára a Sándor-palota Tükörtermében 2021. július 30-án.
Nyitókép: MTI/KEH Sajtóigazgatóság

Új államtitkár a miniszterelnök mellett

Bordás Gábor lett a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkára.

A Magyar Közlönyből derült ki, hogy Áder János - Orbán Viktor javaslatára - felmentette a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkárát, és augusztus 1-jei hatállyal mást nevezett ki a helyére.

A köztársasági elnök határozatában arról ír, hogy a miniszterelnök javaslatára Biró Marcellt, a Miniszterelnöki Kormányiroda közigazgatási államtitkárát e tisztségéből július 31-i hatállyal felmenti.

Áder János következő határozata úgy szól, hogy a helyére – szintén a miniszterelnök javaslatára – Bordás Gábort nevezi ki augusztus 1-jei hatállyal.

Címlapról ajánljuk

Annyi Szoboszlai Dominik álmainak

Az Everton hazai pályán 2-0-ra verte városi riválisát, a Szoboszlai Dominikkel felálló Liverpool FC-t az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójából szerdára halasztott mérkőzésen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×