eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Lecsaptak a rendőrök az M7-es leállósávjára – videó

Folytatta a rendőrsége az ellenőrzést és a Pofátlan(Tan)ítás-sorozatát.

A rendőrség előre bejelentette, hogy ellenőrizni fogja a múlt hét végén a forgalmat az M1-M7 autópálya közös szakaszán, valamint az M7 autópálya Pest, Fejér, Veszprém és Somogy megyei szakaszán.

A civilnek álcázott személygépkocsikkal ellenőriztek a rendőrök, és a nyári csúcsforgalomban szabályosan közlekedő, időnként araszolva haladó gépjárművek mellett, a leállósávban elhúzó autók vezetőit és egyéb szabálytalanságok elkövetőit kiszűrték, megállították és felelősségre vonták.

Az ellenőrzés három napja alatt összesen 33 szabályszegést elkövető gépjárművezetővel intézkedtek. 17 esetben a leállósáv szabálytalan használata, 16 esetben egyéb jogsértés (engedély nélküli vezetés, hatósági jelzés nélküli közlekedés, vezetés közbeni mobiltelefonhasználat, záróvonal átlépése) miatt került sor a rendőri intézkedésre.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×