eur:
395.75
usd:
372.68
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Ebbe az autósba meg vajon mi üthetett? – videó

Rakpartmászás: vajon rutinos, vagy ittas sofőrt látunk a videón? – kommentált szűkszavúan a felvételt készítő sofőr.

A Bpiautosok.hu humorosan megjegyzi, mindenki megnyugodhat, hogy az alábbi felvételen látható manőver egy városi telepjáróval sem sikerült volna.

A videót beküldő olvasó egyébként jelezte, hogy a felvétel elindítást megelőzően a volkswagenes többször is áttért a szembesávba, és zavart volt.

A felvételt készítő sofőr, miután tárcsázta a 112-t, azt az utasítást kapta a rendőrségtől, hogy kövesse a delikvenst, azonban amikor ez feltűnt neki, nagy sebességgel, közveszélyesen elmenekült. Később felelősségre vonták, feltehetően ittas vezetés miatt, tett hozzá a Bpiautosok.hu olvasója.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×