eur:
392.91
usd:
366.41
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója  beszédet mond a szervezet 24. Országos Adventi Pénzadománygyűjtése meghirdetése alkalmából tartott sajtótájékoztatón Budapesten, az Ökumenikus Segélyszervezet Országos Koordinációs és Önkéntesképző Központjában 2019. december 1-jén.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Elindult a szeretet.éhség adventi adománygyűjtés

Idén adventkor ismét elindul az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. Országos Adventi Pénzadománygyűjtő kampánya, amelyhez a Tesco most is csatlakozik – mondta az InfoRádiónak a segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

Immáron 25 alkalommal vette kezdetét – a hagyományoknak megfelelően – november közepén az Ökumenikus Segélyszervezet országos adventi pénzadománygyűjtése. Ennek megfelelően a Tesco-áruházakban a hétfői naptól megvásárolhatóak a 250 forint értékű adománykuponok, valamint él a 1353-as adománygyűjtő vonal is, aminek hívása vagy egy SMS-küldés szintén 250 forint hozzájárulást jelent.

A karácsonyig tartó összefogás természetesen most is túlmutat az ünnepeken, az egész évre érvényesek – fogalmazott az InfoRádiónak Gáncs Kristóf –, arra törekedve, hogy a beérkező adományokból ne kizárólag élelmiszerakciókra és ajándékozásra fussa, hanem az egész éves munkájukat segítse. Ami az idei járványhelyzetben különösen fontos. A segélyszervezet tehát reményteljes abban, hogy a nehéz idők ellenére minél többen fordulnak majd azokhoz, akik esetleg még inkább kiszolgáltatottabbak.

Az említett lehetőségeken túl, miután a pandémia miatt az adománygyűjtő pontok felállítása nem lehetséges, online adományozásra is lehetőséget biztos a segelyszervezet.hu oldalon az Ökumenikus Segélyszervezet, ahol tetszőleges összeget lehet egy bankkártya segítségével utalni.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×