eur:
392.81
usd:
366.15
bux:
66822.17
2024. április 25. csütörtök Márk
Az 1-es villamosvonal meghosszabbításának munkálatai miatt kihelyezett forgalomterelő tábla a XI. kerületi Hengermalom út és a Fehérvári út kereszteződésében 2017. november 13-án. A budapesti villamoshálózat fejlesztése keretében az Etele térig meghosszabbítják az 1-es villamos vonalát.
Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Át akart mászni két villamosszerelvény között, nem élte túl

Az 1-es villamos az elesett férfit másfél kilométeren át vonszolta magával.

Másfél kilométeren keresztül vonszolt magával egy villamos egy férfit, aki a jármű alá esett, amikor két szerelvény között megpróbált átmászni - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság pénteken a rendőrség honlapján. A 37 éves férfi életét vesztette.

A rendőrségre csütörtök este érkezett bejelentés, hogy a Hungária körút és az Ajtósi Dürer sor kereszteződésénél, a megállóban egy férfi a villamos alá esett.

A férfi át akart mászni a megállóban álló 1-es villamos szerelvényei között, de elesett, a jármű pedig elindult - írták.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×