eur:
394.05
usd:
364.76
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: pexels

Egy helyettes államtitkárt jelöl Orbán Viktor a Nemzeti Választási Iroda elnökének

Nagy Attila Mihályt Áder Jánosnak kell kineveznie - szeptember 15-ei hatállyal.

Orbán Viktor miniszterelnök Nagy Attila Mihály, az Igazságügyi Minisztérium gazdasági ügyekért felelős helyettes államtitkárának kinevezését javasolja a Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnökévé Áder János köztársasági elnöknek szeptember 15-ei hatállyal - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár pénteken.

Pálffy Ilona, az NVI elnöke augusztus 31-i hatállyal lemondott tisztségéről.

A választási eljárásról szóló törvény értelmében a Nemzeti Választási Iroda elnökét a miniszterelnök javaslatára a köztársasági elnök nevezi ki.

Havasi Bertalan elmondta: a kormányfő intézkedett az elnökjelölt helyettes államtitkári tisztségből történő felmentése iránt szeptember 14-ei hatállyal.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×