eur:
392.39
usd:
365.58
bux:
66811.15
2024. április 26. péntek Ervin
Sneider Tamás, a Jobbik új elnöke a párt tisztújító kongresszusa után tartott sajtótájékoztatón a Dürer Rendezvényházban 2018. május 12-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Leváltja a Jobbik Sneider Tamást, a párt volt elnökét az Országgyűlés alelnöki posztjáról

Sneider Tamás megerősítette az Azonnalinak, hogy visszahívják a parlamenti alelnöki tisztségéből, erről már döntött a párt frakciójának elnöksége. A portál úgy tudja, hogy Balczó Zoltánt delegálja a párt erre a posztra.

Megerősítette a Jobbik az Azonnali értesülését, hogy Sneider Tamást visszahívják a parlamenti alelnöki posztról, hogy Balczó Zoltán, a párt egykori EP-képviselője, jelenleg országgyűlési képviselője követhesse. A párt szerint a döntésnek nincs köze a Sneider Tamás által korábban a Jobbik elnöksége felé megfogalmazott kritikának - olvasható a hírportálon.

Arra a kérdére, hogy mi lehet a visszahívásának az oka, Sneider Tamás azt válaszolta a portálnak, hogy a pártelnök döntése volt a leváltása, amit Jakab Péter hétfőn telefonon közölt vele. Ugyanakkor hogy miért hívják őt vissza a pozícióból, azzal kapcsolatban Sneider Tamás állítása szerint komoly indoklást nem kapott Jakab Pétertől - írja az Azonnali.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 13:10
×
×
×
×