eur:
395.77
usd:
372.02
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője és Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője (b-j) 2019. május 30-án tájékoztatja a sajtó képviselőit a Dunán a Parlament közelében 24-én éjszaka történt balesetről. Heten meghaltak, amikor két hajó összeütközött, majd az egyik, a Hableány felborult és elsüllyedt. Egy nagyméretű luxushajóval ütközhetett a turistahajó, amelynek fedélzetén 35-en voltak, főleg távol-keleti turisták.
Nyitókép: Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Gál Kristóf, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője és Kolozsi Péter, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője (b-j) 2019. május 30-án tájékoztatja a sajtó képviselőit a Dunán a Parlament közelében éjszaka történt balesetről. MTI/Szigetváry Zsolt

Győrfi Pál cukiságbombát dobott a magyar gyerekekre

"A legfiatalabb honfitársainak" is elmondja azt, amit az idősebbeknek már mind rég tudnia kellene.

Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs vezetője nem feledkezik meg a gyerekekkel, akikhez talán máshogyan kell szólni "kézmosásügyben", mint a felnőttekhez.

Lilla, Aliz, Ádám és Dani "apukájaként" a Facebookon mondta el a legfontosabbakat - a legkisebbeknek.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×