INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 15. szombat
Mária

bkk

figyelmeztetés

pótdíj

bkk

Egy 17-es CAF villamos a Margit körútról a Frankel Leó utcába fordul a budai fonódó villamoshálózat első üzemnapján, 2016. január 16-án.

A büntetések befizetésére figyelmeztető e-maileket küld majd a BKK

Infostart / MTI

Automatizált, e-mailes emlékeztető-rendszert vezet be a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azoknak az utasoknak, akiket a fővárosi közösségi közlekedés használata során pótdíj fizetésére köteleztek az ellenőrök.

Azok kaphatnak ilyen emlékeztetőt, akik adatfelvételkor önkéntesen megadták e-mailes elérhetőségüket. Őket a BKK - a pótdíjazási folyamat lezárultáig - folyamatosan tájékoztatja fennálló tartozásuk rendezésének optimális módjáról, a befizetéssel kapcsolatos lehetőségekről, továbbá hamarosan online befizetésre is lehetőséget ad majd.

A szolgáltatás bevezetésétől közleménye szerint a társaság azt várja, hogy elősegíti a pótdíjak időben - 30 napon belül - történő beérkezését.

Az úgynevezett pótdíjasszisztens a befizetési határidők figyelembevételével három alkalommal küld üzenetet az ügyfeleknek: az adatfelvétel után azonnal értesíti az utast a kedvezményes befizetési lehetőségekről, a pótdíjazást követő 15. napon a rendszer újra levelet küld, amelyben figyelmezteti az utast arra, hogy 30 nap után emelkedni fog a pótdíj, emellett a 28. napon is kap egy figyelmeztetést az ügyfél.

A pótdíjazással kapcsolatos általános információk megismerhetők a BKK honlapján, a bkk.hu/potdij címen.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018