eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
A szilveszteri ünneplés után maradt hulladékot takarítják a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. dolgozói a belvárosi Vörösmarty téren 2020. január 1-jén hajnalban.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Százat tippeltek, 190 lett a vége

Köbméterben számolva ennyi hulladékot takarítottak össze az Fővárosi Közterület-fenntartó munkatársai a fővárosban a szilveszteri ünneplés után.

A társaság dolgozói az óévet búcsúztató közterületi rendezvények helyszínein, továbbá a Kis- és Nagykörúton, valamint az aluljárókban és azok környékén január elsején reggel 6 órakor kezdték meg kézi és gépi erővel a takarítást, amelyet a kora délutáni órákra fejeztek be.

A társaság 27 takarító- és szállító célgéppel, valamint 253 emberrel végezte feladatait a szabadtéri rendezvények helyszínein és az odavezető útvonalakon. A fővárosban az év első napján a szerdai program szerint kivonultak a kommunális, illetve a szelektíven gyűjtött hulladék elszállítására is.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×