INFORÁDIÓ 
2020. április 2. csütörtök
Áron

győr

késelés

iskola

tanár

győri késelés

Rendőrautók a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma előtt 2019. december 5-én, miután az iskolában késelés történt. Sajtóinformációk szerint egy diák késelt meg egy tanárt.

Késelés a győri iskolában: lépett a szakképzési centrum

Infostart

Szakpszichológusok elhelyezésén és a házirend szigorításán gondolkodnak abban az iskolában, ahol csütörtökön egy diák többször megszúrta tanárnőjét - hangzott el az M1 Híradójában.

Gede Eszter, a Győri Szakképzési Centrum kancellárja azt mondta: végig kell gondolni, hogy milyen szigorításokkal, kontrollal tudják kézben tartani a dolgokat.

Ezzel együtt az is nagyon fontos, hogy felhívják a tanárok, diákok figyelmét arra, hogyha bármelyik diáknál problémát észlelnek, vagy meggondolatlan kijelentéseket hallanak, azt nem szabad félvállról venni - tette hozzá.

Az M1-en azt is elmondták, hogy az iskolában a pénteki tanítás osztályfőnöki órával indult. Az érintett osztályhoz pszichológusok is érkeztek. A megkéselt tanárnő állapota stabil.

Az Infostart is beszámolt a csütörtöki iskolai késelésről, a győri Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziumban óra közben egy 17 éves fiú többször megszúrta 51 éves matek-fizika tanárnőjét, akit súlyos, de nem életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. Az osztálytársai szerelték le a fiút, aki szemtanúk beszámolója szerint ezek után beült a tanári székbe, és ott megvárta a rendőröket.

Nyitókép: MTI/Krizsán Csaba
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018