INFORÁDIÓ 
2020. február 29. szombat
Elemér

önkormányzati választás

tarlós istván

lánchíd

A Széchenyi lánchíd 2017. augusztus 23-án. Százhetvenöt éve, 1842. augusztus 24-én helyezte el József nádor a pest-budai Lánchíd alapkövét.

Tarlós István a Lánchíd felújításáról: nem okoz sok csúszást az árajánlatok visszaadása

Infostart / MTI

Hetente ellenőrzik a híd állapotát, a Budapesti Közlekedési Központ soron pedig kívüli szakvéleményt kért a híd általános állapotáról - mondta a főpolgármester a HírTv-ben.

Tarlós István főpolgármester emlékeztetett arra, hogy tavaly kétszer kellett visszaadatnia a 3-as metró déli szakaszának felújítására beérkezett ajánlatokat, mert nem alátámasztható magas árak voltak bennük.

Most ugyanez a helyzet a Lánchídnál is, úgy tűnik, hogy a beadott ajánlatokban szereplő árak sem támaszthatók alá - mondta a főpolgármester, aki nem tartja valószínűnek, hogy az árajánlatot elfogadja a bíráló bizottság, de mint mondta, ha ez mégis megtörténik, ő azonnal megvétózza a döntést.

Tarlós István kiemelte, a felújítás nem marad el, túl sok csúszást nem okoz az ajánlatok visszaadása, továbbá "nem kell aggódni attól se, hogy ezek az árak meghallgatásra találnak". Az is lehetséges, hogy tárgyalásos tenderek lesznek - jegyezte meg.

Tarlós István úgy fogalmazott: "nem kell senkinek aggódnia, a Lánchidat és környezetét felújítjuk, ezeket az árakat pedig el lehet felejteni".

Nyitókép: Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018