eur:
368.24
usd:
344.45
bux:
48193.73
2023. június 6. kedd Cintia, Norbert

Tudni vélik, kik szerepelnek a Karácsony-felvételen

Szabó Tímea szerint nem egyszeri, hanem rendszeres "lehallgatásról" lehet szó.

A Párbeszéd volt elnökségi tagja, Erőss Gábor és jelenlegi elnökségi tagja, Mach Péter is szerepel Karácsony Gergely mellett a kiszivárgott hangfelvételen – mondta Szabó Tímea Párbeszéd-frakcióvezető az ATV Egyenes beszéd című műsorában.

Mint ismert, csütörtökön nyilvánosságra került egy hangfelvétel, amelyen az ellenzéki főpolgármester-jelölt, Karácsony Gergely a szövetségeseit, az MSZP-t és DK-t, illetve azok egyes politikusait támadja. Az elhangzottak szerint a zuglói szocialisták szétlopják a kerületet, Gy. Németh Erzsébetnek semmilyen esélye sincs a XVII. kerületben, és a szocialista Tóth Csaba pedig többször is megfenyegette őt és családját.

Karácsony utána úgy nyilatkozott, hogy tudni véli, kik készítették a felvételt, de arra nem emlékezett, hogy kivel beszélgetett a felvétel idején, majd utóbb azzal érvelt, hogy összevágott a hanganyag, és nincs benne semmi érdemi, amivel ellentéteset mondott volna korábban.

Most Szabó Tímea úgy fogalmazott, hogy a felvétel a Párbeszéd elnökségi ülésén készült, és nem egyszeri, hanem rendszeres "lehallgatásról" van szó, és szerinte „1000 százalék”, hogy nem a Párbeszéd vezetőinek valamelyike rögzítette a megbeszélésen történteket.

Az ügyben a párt feljelentést tett, ezt kedden tervezik eljuttatni a rendőrséghez, és kérni fogják az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának összehívását is.

Címlapról ajánljuk
Gátrobbantás - Nem véletlen, hogy erre most került sor

Gátrobbantás - "Nem véletlen, hogy erre most került sor"

Ukrajna szerint Oroszország robbantotta fel a dél-ukrajnai Herszon megyében lévő, jelenleg orosz ellenőrzés alatt álló Nova Kahovka víztározójának gátját a Dnyeper folyón. Az InfoRádiónak nyilatkozó biztonságpolitikai szakértő szerint is orosz érdek húzódhat meg az esemény mögött.
AKTUÁLIS
VIDEÓ
Hamarosan élesedik a kormány legújabb csodafegyvere a boltok ellen

Hamarosan élesedik a kormány legújabb csodafegyvere a boltok ellen

Július elsején indul az online árfigyelő adatbázis. A Gazdasági Versenyhivatal, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium és az Igazságügyi Minisztérium által létrehozott munkacsoport – az Agrárminisztérium képviselőivel együtt – ma azokkal a kiskereskedelmi láncokkal egyeztetett, amelyek kötelezően csatlakoznak majd az online árfigyelő adatbázishoz. A megbeszélésen elhangzott: a rendszer készen áll a tesztelésre. A vonatkozó sajtóközlemény szerint a kiskereskedelmi cégek képviselői elmondták, hogy mindenben támogatják a rendszer elindulását és megkezdik a teszteléshez szükséges adatok feltöltését, annak érdekében, hogy elindulhasson a rendszer július elsején.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×