INFORÁDIÓ 
2020. június 1. hétfő
Tünde

önkormányzati választás

karácsony gergely

választási program

Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt beszédet mond programbemutatóján a Trip Rendezvényhajón 2019. szeptember 22-én. A jelölt Vegyük vissza Budapestet! címmel egy szabad, zöld és szolidáris Budapest kialakítását célzó programot mutatott be.

Programot hirdetett Karácsony Gergely

Infostart / MTI

Szabad, zöld és szolidáris Budapestet célzó programot hirdetett a baloldali ellenzék főpolgármester-jelöltje.

Karácsony Gergely azt mondta, hogy a kerületekkel együttműködve, talpra kívánja állítani az egészségügyi ellátást, megszüntetné az orvoshiányt, továbbá szűrőprogramokat finanszírozna.

A Párbeszéd társelnöke a lakásválság megoldását tartja az egyik legfontosabb feladatának, emellett minden évben 20 ezer forintos fűtési támogatással segítené a rászoruló nyugdíjasokat és nagycsaládosokat.

Karácsony Gergely szerint Budapesten jelenleg túl sok az autó, ezért a városvezetésnek korszerű alternatívákat kell állítania az autózással szemben. A politikus Észak-Csepelen és Ferencváros ahhoz kapcsolódó részén egy új budapesti nagyerdőt alakítana ki.

A rendezvényen Karácsony Gergelyt támogató beszédet mondott az ellenzéki előválasztás korábbi két másik indulója Kálmán Olga (DK) és Kerpel-Fronius Gábor (Momentum).

Nyitókép: MTI/Soós Lajos
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018