INFORÁDIÓ 
2021. január 17. vasárnap
Antal, Antónia

óbuda

önkormányzati választás

bús balázs

Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer Fidesz-KDNP-s polgármestere (k) Varga József képviselőjelölttel és Kelemen Viktória alpolgármesterrel beszélget kampányindító sajtótájékoztatóján az Óbudai Kulturális, Turisztikai és Információs Pont udvarán 2019. július 23-án.

Bús Balázs elárulta a kampány legfontosabb feladatát

Infostart / InfoRádió - Szabó S. Gergő

A III. kerületi lakosok a kampányban láthatják, hogy az elmúlt ciklusban mi valósult meg Óbudán, és tudniuk kell, hogy mit tervez a városrész vezetése a következő években – mondta Bús Balázs polgármester az önkormányzati választások előtt.

Bús Balázs szerinte a legfontosabb, hogy a kampány során bemutassák az elmúlt 5 év munkáját, valamint azt az összefogást, amely megvalósult, hiszen Óbudán a Fidesz–KDNP a civilszervezetekkel közösen vág neki az önkormányzati választásoknak. A következő hónapban azonban arról is szót kell ejteni – folytatta a polgármester –, hogy mi az, amit az elkövetkezendő években folyatni szeretnének, vagy újabb programként megvalósítani.

Óbuda vezetője az elmúlt ciklus legfontosabb eredményei között a Békásmegyeri Piac előkészítését, valamint megvalósítását említette, amelyre két ütemben kerül sor. Idén felépült az új piac és elbontásra került a régi, jövőre pedig utóbbi helyére egy új közösségi teret szeretnének létrehozni, amit szinte teljes mértékben kormányzati támogatással valósít meg Óbuda.

A másik nagyon jelentős projekt, amely az Egészséges Budapest Program keretében indult, az a szakrendelők, későbbiekben a háziorvosi rendelők megújítása - tette hozzá. A Békásmegyeren található Csobánka téri Szent Margit Rendelőintézet külső homlokzata teljesen megújult, de 200 millió forint értékben komoly eszközbeszerzések is történtek.

Bár a fővároshoz kötődik, és csak az előkészítés szintjén vett részt benne Óbuda, a polgármester kiemelt jelentőségűnek tartja a Csillaghegyi Strandfürdő létrejöttét, amely Budapesten a negyedik legnagyobb uszoda.

Bús Balázs 2006 óta polgármester, tehát negyedik ciklusára készül. Hasonlóan Kiss Lászlóhoz, az ellenzék polgármesterjelöltjéhez, optimistán áll október 13-a elé, hiszen, mint mondta, napról napra kint van az utcán, találkozik a kerület lakóival, akik támogatásukról biztosítják őt és csapatát.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Kapcsolódó hang

Bús Balázs
 
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018