INFORÁDIÓ 
2020. április 5. vasárnap
Vince

önkormányzati választás

tarlós istván

karácsony gergely

Tarlós István főpolgármester a 3-as metróvonal felújított északi, az Újpest-központ és Dózsa György út közötti szakaszának átadásán az Újpest-központ metróállomáson 2019. március 30-án.

Fenyegetést kapott Tarlós István főpolgármester

Infostart

Erről ő maga számolt be a Magyar Nemzetnek adott interjúban, amelyben az adatkezelési botrányról is beszél.

Tarlós István az interjúban elmondta, értesülései szerint az ellenzék az önkormányzati választási kampányában ismét elő akarja venni az ő 25 évvel ezelőtti közlekedési baleseti ügyét. Mint mondja, az 1995-ben történt balesetben vétlen, az esetnél jelen voltak a hozzátartozói is. A balesetet a kerületi kapitányság egy percig sem vizsgálta, ügyészi felügyelet mellett azonnal átvette a BRFK.

Akkor Györgyi Kálmán volt a legfőbb ügyészt.

"Ezt az esetet eddig minden kampányban elővették, és most is megkaptam az üzenetet és a fenyegetést, hogy újra ezzel akarnak operálni

– számolt be a főpolgármester. Hozzátette: úgy hiszi, ha ellenfelei nem állnak túl jól a kampányban, akkor – elég lelketlenül – ehhez a történethez nyúlnak.

A főpolgármester beszélt az ajánlóívekkel kapcsolatos ellenzéki adatkezelési botrányról, mint mondja, nem jó, ha törvénytelenségbe csúszik át a kampány, de óvatosan bánna az üggyel, mivel szerinte az ellenzék részéről provokáció sejthető, és alig várják, hogy mártírt csinálhassanak magukból.

A főpolgármester-jelölti vitáról azt mondta Tarlós István, hogy korábban közölte az összes feltételét Karácsony Gergellyel, aki szerinte most úgy csinál, mintha erre nem emlékezne.

"Karácsony Gergely vitázzon előbb a két másik kihívóval is, hiszen biztos benne: úgyis legyőzi őket. Aztán döntse el, mit szól a feltételekhez, akar-e beszélni Zuglóról vagy nem. A vitáról való vita komolytalan" - közölte a Magyar Nemzetnek adott interjúban a főpolgármester.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018