INFORÁDIÓ 
2019. szeptember 23. hétfő
Tekla

önkormányzati választás

tarlós istván

bkv

Budapest, 2018. október 17. Tarlós István főpolgármester beszél, mielőtt Kürti Gáborral, a Magyar Kerékpárosklub elnökével  együttműködési megállapodást írt alá a Városházán 2018. október 17-én. MTI/Máthé Zoltán

Több pénzt szeretne a fővárosnak a forrásmegosztásnál a főpolgármester

Infostart

Tarlós István a jövőben nagyobb energiát szeretne fordítani a környezetvédelemre, a klímavédelemre és a hajléktalanokra.

A főpolgármester az M1-en azt mondta, hogy vezetése idején a főváros működését sikerült stabilizálni. Példaként a BKV-t említette, amelynek üzemi eredménye évek óta pozitív, és szavai szerint az államit meghaladó béremelést is sikerült a cégnél biztosítani.

A repülőgépek okozta éjszakai zajterhelésről szólva a főpolgármester elmondta, az augusztusra ígért jogszabályi változások megtörténtek, ugyanakkor repülési kézikönyveket kell átírni és elfogadni, ezeknek egy-két hónapos átfutási ideje van.

Tarlós István felkészületlennek nevezte az ellenzéki főpolgármester-jelölteket. Úgy fogalmazott, hogy a főpolgármesteri választást nem lehet úgy kezelni, mint egy blöffökkel tarkított revánsot a tavalyi parlamenti választásért, mert arra nagyon ráfizet a város.

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018