eur:
391.63
usd:
359.45
bux:
72366.13
2024. július 16. kedd Valter
Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (b) és Kardosné Gyurkó Katalin, a szervezet elnöke a Nagycsaládosok Országos Egyesületének babaváró rendezvényén a Hajógyári-szigeten, a Szekér csárdában 2019. május 4-én.
Nyitókép: Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége (b) és Kardosné Gyurkó Katalin, a szervezet elnöke a Nagycsaládosok Országos Egyesületének babaváró rendezvényén a Hajógyári-szigeten, a Szekér csárdában 2019. május 4-én. MTI/Bruzák Noémi

Herczegh Anita: a gyermek világra jöttével új időszámítás kezdődik

A gyermek világra jöttével a családban új időszámítás kezdődik: egy csodálatos korszak tengernyi, sohasem tapasztalt örömmel és kihívással, mindennél erősebb szeretetkapcsolatokkal - mondta Herczegh Anita, a köztársasági elnök felesége a Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) szombati rendezvényén az óbudai Hajógyári-szigeten.

Az egyesület immár negyedik alkalommal szervezte meg babaváró rendezvényét. Mint Herczegh Anita, az esemény díszvendége beszédében kiemelte,

a babaköszöntő nap olyan örömteli együttlét, amelyben a kicsinyek és a nagyok egyetlen hatalmas közösséget alkotnak.

Kardosné Gyurkó Katalin, a NOE elnöke köszöntőjében arról szólt, hogy az új életeket, a jövőt köszöntik ezen a napon. Hozzátette: idén a tavalyinál is több, csaknem 440 gyerek született az egyesület családjainál. Hölvényi György, a Fidesz-KDNP európai parlamenti képviselője hangsúlyozta: az EU-ban is egyedülálló, amit a NOE csinál, tevékenységét méltán ismerték el Európa-díjjal.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Budapest turizmusa 2030-ig: így kerülhet a nemzetközi élvonalba a főváros!

Budapest turizmusa 2030-ig: így kerülhet a nemzetközi élvonalba a főváros!

A budapesti turizmus jelentősen, akár kétszámjegyű mértékben növekedhet a következő években, ha behozzuk azokat a lemaradásokat, amelyek miatt a környező országok fővárosai vonzóbbak a külföldi utazók körében. Nagy kapacitású szállodákra van szükség és be kell vonzani a prémium utazóknak. Minél több közepes méretű rendezvényre, konferenciára van szükség ahhoz, hogy vonzó legyen a város, és törekedni kell az utazók egyenletes eloszlására időben és térben egyaránt – többek között ezekről beszélgettünk a McKinsey két partnerével, Margaux Constantinnal és Havas Andrással a kedden megjelent, a Mckinsey budapesti turisztikai piacról szóló tanulmánya kapcsán.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×