INFORÁDIÓ 
2019. november 13. szerda
Szilvia

m3-as autópálya

magyar közút

forgalomkorlátozás

javítás

Gödöllő, 2017. november 21. Munkavégzés miatt sávlezárás az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán Gödöllőnél 2017. november 21-én. MTI Fotó: Kovács Tamás

Forgalomkorlátozás hétvégén és hétfőn az M3-ason

Infostart

Szombattól hétfőig javítási munkálatokat végeznek az M3-as autópályán, melyek idejére forgalom- és sebességkorlátozást vezetnek be.

Az M3-as autópályán a Bagi völgyhíd dilatációs szerkezetét javítják szombat 12 óra és hétfő 14 óra között. A Vásárosnamény felé vezető oldalon, Mezőkövesd térségében 2019. április 8-án, hétfőn 9 órától 16 óráig pedig lokális burkolatjavítási munkákat végeznek a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei.

A munkavégzések időpontjában az M3-as autópálya érintett pályaoldala egy forgalmi sávra szűkül, továbbá forgalombiztonsági okokból 80 km/órás sebességkorlátozást is bevezetnek. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri az érintett szakaszokon közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.

Tekintettel arra, hogy a korlátozással járó munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018