eur:
395.62
usd:
371.93
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Elkerített építési terület az Erzsébet híd pesti felhajtójánál 2018. szeptember 5-én. A kéménymentes belváros projekt keretében a Főtáv Budapesti Távhőszolgáltató Zrt. a Rác fürdőtől a Városház utcáig, az Erzsébet hídon át haladó stratégiai távhővezetéket épít ki.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Nagyon rossz hír az Erzsébet híd napi használóinak

Nappal 2-re, éjszakánként 1 sávra csökken a használható forgalmi sávok száma a pesti hídfőnél, a dilatációs szerkezetet cserélik.

Sávszűkítés nehezíti vasárnaptól a forgalmat Budapesten a Erzsébet híd pesti hídfőjénél - közölte a Budapesti Közlekedési Központ pénteken az MTI-vel.

A szakemberek a híd dilatációjának cseréjét végzik vasárnaptól várhatóan június közepéig, ezért a Pest felé vezető útpályán, a pesti hídfő közelében egy rövid szakaszon nappal két sávra, a kisebb forgalmú 22 és 5 óra közötti időszakban egy sávra szűkül az útpálya.

A BKK azt kéri az autósoktól, hogy ne megszokásból vezessenek a hídon, figyeljék a sárga színű új ideiglenes felfestéseket. A Buda felé tartó útpályát a munkavégzés nem érinti.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×