eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b4) a Karmelita kolostorban fogadta a baden-württembergi tartományi parlament CDU-frakciójának tagjait és családtagjaikat 2019. március 29-én.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

CDU-s politikusokkal tárgyalt Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke pénteken a Karmelita kolostorban fogadta a németországi Baden-Württemberg tartomány CDU-frakciójának képviselőit - közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár.

Orbán Viktor megmutatta új hivatalát a német delegációnak, majd külön megbeszélést folytatott Wolfgang Reinhart frakcióvezetővel, Winfried Mack frakcióvezető-helyettessel valamint Guido Wolf tartományi igazság- és Európa-ügyi miniszterrel.

A tárgyaláson áttekintették a magyar-német kapcsolatokat, és az Európa előtt álló kihívásokról is szót ejtettek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×