eur:
389
usd:
363.52
bux:
68032.47
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Új főszerkesztő a Figyelőnél

Deák Bálint, a Világgazdaság című napilap főszerkesztője váltja Lánczi Tamást a Figyelő főszerkesztői posztján - derül ki a hetilap honlapján megjelent közleményből.

A Mediaworks Hungary Zrt. döntése alapján a Figyelő főszerkesztője március 26-ától Deák Bálint lett. Deák Bálint emellett maradt a Világgazdaság főszerkesztője is - olvasható a közleményben.

Lánczi Tamás közös megegyezéssel távozik a főszerkesztői posztról.

Emlékeztettek: Lánczi Tamás 2017 februárjában vette át a Figyelő vezetését, "működése alatt a lap mind tartalmilag, mind formailag megújult". "A modern megjelenésű és sokoldalú hetilap az elmúlt években a hazai lappiac kiemelkedő tagjává vált. Számos sikeres konferencia és kiadvány fűződik ehhez az időszakhoz, mint például a megújult Top200 gálasorozat, a BÉT50 kiadvány, a Figyelő - Felsőoktatási Rangsor és egy sor más kezdeményezés" - tették hozzá.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×