eur:
394.21
usd:
370.76
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma
Fogaskerekű halad a hóesésben a XII. kerületi Agancs utcai felüljáró alatt, a Széchenyi-hegyen.
Nyitókép: MTI Fotó: Máthé Zoltán

Április közepéig pótlóbusz jár a fogaskerekű helyett

Pályafelújítás miatt pótlóbusz jár mától április 17-ig a fogaskerekű helyett - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az MTI-t.

A közlemény szerint a vonal Városmajor és az Esze Tamás iskola megállóhely közötti szakaszán a pályasínt és a fogasléceket cserélik.

A Széll Kálmán tér és a Svábhegy között a 21-es és a 21A autóbusz, a vonal felső szakaszán a 60-as pótlóbusz használatát javasolja a BKK. Az alsó szakaszon található megállóhelyek a 60A és 60B jelzésű járatokkal is elérhetők - írták.

A 60A és a 60B pótlóbusz munkanapokon reggel 6 és 9, valamint 15 és 18 óra között az előre meghirdetett menetrend szerint indul; hétköznap a többi napszakban, valamint szombaton egész nap pedig Telebusz-rendszerben közlekedik, azaz csak akkor indul el, ha erre az utasok részéről igény van.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×