eur:
394.1
usd:
370.28
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Munkavégzés miatt sávlezárás az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán Gödöllőnél 2017. november 21-én.
Nyitókép: Kovács Tamás

Nyárra elkészülhet az M3-as autópálya új felüljárója

Kedden forgalomkorlátozásokra - sávlezárásra és sebességkorlátozásra - kell számítani.

Kedden változik a forgalmi rend az M3-as autópálya mogyoródi szakaszán az új felüljáró építési munkálatai, a pályalemez betonozása miatt. A csomópont nyárra várható átadása után javul a Hungaroring, valamint Fót és Mogyoród elérhetősége is. A közel 5 milliárd forintos beruházás 2017 októberében indult.

Jelenleg a déli körforgalom csomóponti ágait érintő szegélyépítések zajlanak, folynak a vízépítési munkálatok, illetve sor kerül a vízelvezető árkok burkolására, hordalékfogók kialakítására, valamint az energiatörők telepítésére is.

Sávlezárás, sebességkorlátozás

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. közleménye szerint a terelés kiépítése a 19-es kilométerszelvénynél, a Nyíregyháza irányába vezető oldalon kezdődik, ahol fél 9 és 15 óra között forgalomterelések várhatóak egy körülbelül 500 méter hosszú szakaszon.

A Budapest irányába vezető oldalon fél 10 és 15 óra között számíthatnak az autósok időszakos sávzárásokra.

Az állványzat felállításához először a külső és a leálló sávot zárják le, majd a szükséges munkálatok elvégzését követően ezeket a sávokat megnyitják, hogy a belső sáv lezárásával ott is biztonságosan dolgozhassanak. Így az építési munkálatok alatt legalább egy vagy két sávon folyamatosan haladhatnak majd az autósok 80 km/órás sebességkorlátozás mellett.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×