eur:
385.52
usd:
355.95
bux:
69305.72
2024. május 24. péntek Eliza, Eszter
A siófoki szabadstrand részlete. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

Teljesen átalakulnak idén a siófoki szabadstrandok

Összesen 304 millió forintból újíthatja meg Siófok a szabadstrandjait.

A Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatán elnyert összegből az Aranyparton a Táncsics utcától a Hermann Ottó utcáig 192 millió forintból, míg az Ezüstparton a Csongor utcától a Zichy utcáig 112 millió forintból újulhatnak meg a szabadstrandok.

A pályázati pénzből a tereprendezést valósítja meg a város. A lépcsőbejárókat savállóra cserélik, új öltözőkabinok épülnek, értékmegőrzőket létesítenek, játszóteret, lábtenisz, és strandröpladba-pályákat alakítanak ki. Emellett úgynevezett teqball asztalokat is beszereznek, és faültetést is terveznek a szakemberek az érintett partszakaszokon.

A fejlesztések eredményét a helyiek és a turisták már idén nyáron élvezhetik, a munkálatokkal június 30-ig végeznek a beruházással érintett siófoki szabadstrandokon - írja a sonline.hu.

Címlapról ajánljuk

A merénylet árnyékában: kiderült, ki nyerné most az EP-választást Szlovákiában

Robert Fico szlovák miniszterelnök pártja, a Smer nyerné a Szlovákiában június 8-ára kiírt európai parlamenti választásokat az Ipsos szerint. A felmérés már a miniszterelnök ellen május 15-én elkövetett merénylet után adott válaszokat is tartalmazza. A Magyar Szövetség 4,8 százalékos eredménnyel nem tudna képviselőt juttatni Brüsszelbe.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.24. péntek, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 24. 10:12
×
×
×
×