eur:
392.43
usd:
367.17
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Pénteken kezdődik az újabb útfelújítás az M7-esen

Folyatódik az M7-es autópálya korszerűsítése. A beruházás ütemezésénél figyelembe vették a nyári, turisztikai főszezont, így a felújítás utolsó üteme várhatóan szeptember 2-ától október 27-éig tart majd.

Forgalomlassulással járhat az M7-es autópálya péntektől folytatódó felújítása, amelynek részeként több mint 20 kilométeren újul meg a pálya Letenye felé vezető oldala Siófok térségében. A Magyar Közút Zrt. jelezte, hogy több mint nettó 3,4 milliárd forintból újul meg az autópálya érintett szakasza.

A munkák első üteme a 102-es és 111-es kilométer között ősszel befejeződött, a következő útszakaszokat idén tavasszal és ősszel sávelhúzás és átterelés mellett javítják majd – mondta Pécsi Norbert, a Magyar Közút Zrt. kommunikációs vezetője.

A társaság hangsúlyozta, hogy a siófok-sóstói csomópontot és a szabadi pihenőhelyet részlegesen lezárják.

A felújítások ütemezésénél figyelembe vették a nyári, turisztikai főszezont, így a felújítás utolsó üteme várhatóan szeptember 2-ától október 27-éig tart majd.

A Letenye felé vezető pályaoldal felújításánál egy környezetbarát eljárást alkalmaznak, az elbontott útalap jó részét újrahasznosítva építik ki az új alaprétegeket.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×