eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: police.hu

150 ezer forintot ért a rendőrök sértegetése

A 20 éves férfi tavaly áprilisban üvöltözött a rendőrsorfal előtt állva.

Pénzbüntetésre ítélt a bíróság egy 20 éves férfit, aki tavaly áprilisban egy tüntetésen sértegette, szidalmazta a rendőröket - közölte a fővárosi főügyész hétfőn az MTI-vel.

Ibolya Tibor közleményében azt írta: a vád szerint a férfi tavaly április 14-én, a késő esti órákban részt vett az V. kerületi Kossuth Lajos téren tartott tüntetésen, ahol a helyszínt és az Országházat rendőrök biztosították.

A férfi a rendőrsorfalhoz lépett és perceken át sértegette, szidalmazta a szolgálatot teljesítő rendőröket, és többüknek szándékosan cigarettafüstöt fújt az arcába

- írta a főügyész.

Hozzátette: az V. és XIII. kerületi ügyészség a vádlott ellen háromrendbeli becsületsértés vétsége miatt emelt vádat a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás nélkül, az iratok alapján hozzon büntetővégzést az ügyben.

A bíróság az ügyészség indítványának helyt adva a férfire 150 ezer forint pénzbüntetést szabott ki. A végzés jogerős.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×