eur:
392.67
usd:
366.14
bux:
66803.26
2024. április 26. péntek Ervin

Így történt a lébényi horrorbaleset, befejezték a vizsgálatot

Trélerről leesett autóval ütközött egy autós az M1-esen két éve, a balesetben egy ember meghalt.

A rendőrség most zárta le a vizsgálatot a a két éve történt balesetben. A szakértők rekonstruálták a történteket, eszerint 2017. január 22-én 4 órakor az M1-es autópályán, Lébény térségében. Egy személygépkocsikat szállító járműszerelvény román vezetője Hegyeshalom felől Budapest irányába haladt, amikor az autópálya 147-es kilométerszelvényénél a pályatesteket elválasztó szalagkorlátnak ütközött.

A tréler az ütközéskor leszakadt és felborult, a rakományából Suzuki Vitara az autópályára zuhant, és a szalagkorlátnak ütközve Hegyeshalom irányába a belső forgalmi sávban állt meg.

Ekkor ért oda a Hegyeshalom felől Győr irányába közlekedő Volkswagenjével egy szintén román állampolgárságú vezetője, aki a pályatesten keresztben feje tetején álló pótkocsinak és az azon rögzített állapotban lévő Ford Focus típusú személygépkocsinak ütközött.

A baleset során a Volkswagen vezetője és jobb hátsó utasa súlyos sérüléseket szenvedtek, míg a jármű jobb első ülésén ülő férfi a helyszínen életét vesztette.

A nyomozás során a román állampolgárokat nemzetközi jogsegély keretén belül hallgatták ki. Az ügyben a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta a járási ügyészségnek - írja a kisalföld.hu.

Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×