eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Pixabay.com

Nagyot változik az időjárás - itt a friss előrejelzés

Ma megérkezik a csapadék, ami eleinte eső lesz, de azután ahogy csökken a hőmérséklet, több helyen is havazni fog.

Kedden többnyire erősen felhős időre számíthatunk, majd éjszaka csökken a felhőzet. Délutántól már kisebb eső, a hegyekben havas eső, hó is előfordulhat. Eleinte mérsékelt lesz a légmozgás, majd az éjszaka során északnyugatira fordul és viharossá fokozódik a szél. A hőmérséklet hajnalban 1 fok körül valószínű - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Szerdán a gyorsan vonuló gomolyfelhőkből helyenként zápor, hózápor kialakulhat. Az északnyugati szelet erős, több helyütt viharos lökések kísérik. A hőmérséklet kora délután 5 fok körül valószínű.

Az elkövetkező 5 nap időjárása:

Csütörtökön, illetve pénteken gyengén és erősen felhős időszakok váltakoznak. Helyenként valószínű hózápor.

Szombaton jobbára borult időre van kilátás, sokfelé számítani kell csapadékra: a havazás mellett főleg a Dunántúlon havas eső, eső is várható.

A következő napokban a változóan felhős égből kevés helyen lehet hószállingózás, kisebb havazás. Csütörtöktől sok helyütt viharossá fokozódó északnyugati széllel több fokkal hidegebb levegő árasztja el a Kárpát-medencét.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×