eur:
395.14
usd:
370.78
bux:
65156.26
2024. április 19. péntek Emma
Rendőrségi helyszínelés 2018. október 13-án az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalán, a 22-es kilométernél, ahol egy autós a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára és frontálisan összeütközött egy szabályosan közlekedő autóval. A balesetben ketten megsérültek.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Dupla baleset az M30-ason - kaotikus a helyzet

Baleset miatt lezárták az M30-as autópálya Miskolc felé vezető oldalát kedden Sajópetri térségében - közöltea Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedd délelőtt. Nem sokkal az első után újabb baleset történt a közelben.

Varga Rudolf közölte: a sajópetri felhajtó után, a 22-es kilométernél frontálisan összeütközött két személygépkocsi, a balesetben ketten megsérültek. A helyszínelés és a műszaki mentés idején a 3-as útra terelik a forgalmat.

Janasóczki Attila Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője később közölte: az első információk szerint a balesetet az okozta, hogy

egy érvényes jogosítvány nélkül közlekedő idős férfi a forgalommal szemben hajtott fel az autópályára.

Az első után nem sokkal újabb karambol történt a közelben. Az M30-as 21-es kilométerénél három kamion szenvedett utoléréses balesetet. Egy ember megsérült. A helyszínelés és műszaki mentés idejére a forgalmat a 3-as és a 35-ös útra terelik.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×