eur:
393.83
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay.com

Nem lesz már idén 20 fok

Aki idén eddig még bátran szekrényben hagyta a kabátját, annak rossz hír: napról napra csökkenni fog a napi csúcshőmérséklet. Eső azonban megint nem lesz egy ideig.

Az éjszaka képződött zárt rétegfelhőzet, illetve köd területe fokozatosan zsugorodik szerdán, délután pedig a Dunántúlon már fátyolfelhős, napos, másutt derült vagy gyengén felhős idő várható. A ködös tájakon szitálás előfordulhat. A délkeleti szél többfelé megélénkül.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 14 és 19 fok között várható,

de a tartósabban felhős, ködös helyeken néhány fokkal hűvösebb lesz. Késő estére 5 és 11 fok közé hűl le a levegő - olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Aztán borult, ködös, illetve kissé felhős, fátyolfelhős tájak egyaránt lesznek éjszaka. A ködös területeken szitálás előfordulhat. A többnyire mérsékelt délkeleti, keleti szél a Kisalföldön időnként megélénkül. A hőmérséklet hajnalban 0 és 8 fok között alakul. Napközben a meteorológusok 14 és 18 Celsius-fok közötti hőmérsékleteket várnak.

Pénteken hasonló idő lesz, csapadék nem várható, de felhők azért lesznek, mégis mérsékelt marad a szél.

A hétvégéből szerda reggel annyi látszik, hogy apránként csökken a nappali felmelegedés mértéke, jövő hétre talán el is érhetjük az ilyenkor szokásosat, vagyis a 20 fok fölötti napi csúcsoktól idénre el kell, hogy búcsúzzunk.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×